osszerovas.hu osszerovas.hu osszerovas.hu osszerovas.hu osszerovas.hu
         
  A magyar időszámítás rendszere
A számok világa A hagzósítás világa A betűk világa
Bevezetes az összerovásba osszerovas.hu

 

EZ AZ OLDAL AZOKNAK KÉSZÜLT, AKIK SZERETNÉK BIRTOKBA VENNI ŐSI, ELFELEDETT KULTÚRÁNK KULCSÁT, A TEREMTŐ ISTEN, – A BOLDOGASZONY –, ÍRÁSÁT, A ROVÁST, AMIT HÍVHATUNK MÉG ÖSSZEROVÁSNAK, SZÓTAGROVÁSNAK, ŐSROVÁSNAK IS. EZ HASONLÓ, DE MÉGIS ALAPJAIBAN MÁS, MINT A KÖZTUDAT SZÁMÁRA MÁR TÖBÉ, KEVÉSBBÉ ISMERT (HUN-SZÉKELY) ROVÁSÍRÁS, AMI ANNAK MEGFELELŐ HELYÉN, ÉS IDEJÉBEN ALKALMAZVA NEM LEBECSÜLENDŐ, DE AKKOR IS CSAK PUSZTÁN ÍRÁS...

A BÁTRABBAK, AKIK CÉLTUDATOSAN SZERETNÉNEK EZEN A CSODÁLATOS FELFEDEZŐ ÚTON ELINDULNI, SZÓ SZERINT ÁTUGORHATNAK
AZ OSSZEROVAS.HU OLDALÁRA,
VAGY AZ „ÖSSZEROVÁS A MINDENSÉG ÖSSZHANGJA” CÍMŰ, ROVÁSSAL KÉSZÜLT TANKÖNYVRE, AMIT A SZELLEMVILÁG ÚTMUTATÁSAI ALAPJÁN EGY KÖZÜLETEK JEGYZETT LE.

AKIK ITT MARADTAK, AZOKAT HAD INVITÁLJAM
EGY KÉPZELETBELI, – FORDÍTOTT IRÁNYÚ –, IDŐUTAZÁSRA:

JÁRJUKGIG AZ UTAT AZ ŐSFORRÁSOK FELÉ,
MENJÜNK VISSZAFELÉ A GYAKORLATBAN
AZ ÍRÁSTORZULÁSOK FOLYAMATÁN!

ELŐSZÖR IS, ÍME AZ ŐSNYELV, – PONTOSÍTSUNK, EGYBEN A MAGYAR NYELV –, ÍRÁSÁNAK TISZTA GEOMETRJÚ
HUSZONÖT BETŰJE, ANIK EGY AZ EGYBBEN (AZZAL
MEGEGYEZŐEN) LEKÉPEZIK NYELNK
MÁSS
ALHANGZÓIT:

FENSŐBB TÖRVÉNY DÖNTÉSHOZÓ TUDAT CSELEKVŐ AKARAT CÉLTUDATOS KAPCSOLAT BENSŐ ÉN (BENSŐ BABA)
KITARTÓ KÉSZSÉG JELÖLŐ JELENSÉGEK HELYREÁLLÍTÓ HATALOM EGYSÉGES EGY GONDOSKODÓ KÖZÖSSÉG
NÖVELŐ NEVELÉS MAGASSÁGOS MINDENSÉG (MAGOSSÁGOS MINDENSÉG) FOLYAMATOS TELLYESÉG ÉLTETŐ LÉTEZÉS KÖZBENJÁRÓ KAPCSOLAT
SZABÁLYOZÓ SZELLEM SEGÍTŐ SUGALMAZÁS REJTELMES RENDSZER PÁRTATLANSÁG PARANCSA NYUGODT EGYSÉG
ZSENDÜLŐ MINDENSÉG ZAVARTALAN GONDOSKODÁS VÉDELMEZŐ VEZETÉS ATYAI INTELEM TEREMTŐ TÁMOGATÁS

 

 

Vissza az előző oldalra Az Összerovás a Mindenség Összhangja   FOLYTATÁS
„BEVEZETÉS.AZ ISTENI EREDETŰ ŐSNYELV TÖKÉLETES FORMAI ÉS ZENEI ÖSSZHANG. ŐSÍRÁSA A ROVÁSBAN HANGALAKJA PEDIG A MAGYAR NYELVBEN MARADT MEG A LEGKEVÉSBÉ TORZULT FORMÁBAN. ENNEK AZ ŐSÍRÁSNAK A TÁLTOSOK CSAK LEJEGYZŐI DE NEM AZ ALKOTÓI VOLTAK. MÓDOSÍTGATÁSOKRA NEM SZORULT. REDETE GARANTÁLJA A TÖKÉLETESSÉGÉT. MINDEN MÓDOSÍTÁSI KÍSÉRLET TORZÍTÁSÁHOZ VEZETETT. TORZÍTÁSA AKKOR KEZDŐDÖTT MIKOR EGYSZERŰ BETŰÍRÁSSÁ PRÓBÁLTÁK VÁLTOZTATNI AZ ŐSI SZÓTAGÍRÁST. KÉSŐBB A JELEK HANGALAKJAIT IS MEGVÁLTOZTATTÁK. EZ A TÖREKVÉS ALAKÍTOTTA ÚJ NYELVEKKÉ A NYELVJÁRÁSOKAT. ÍGY OMLOTT SZÉT EGYSÉGES KULTÚRÁNK ÉS NYELVÜNK A SOKFÉLESÉGBEN. ÍGY JUTOTT EL AZ ŐSI EGYSÉGES ÍRÁS ÉS BESZÉD JELENLEGI MÉLYPONTJÁHOZ. EZT A FOLYAMATOT FEJLŐDÉSNEK NEVEZNI ZAVARKELTÉS. EZ A ZAVAR AZ ŐSI EGYSÉG FELISMERÉSÉNEK HIÁNYÁBÓL FAKAD. EZT JELENTÉKTELEN(N)EK TARTJA. EZÉRT VISSZAAL(AKÍT)ÁSÁRA IRÁNYULÓ TÖREKVÉSEK AKADÁJÁVÁ VÁLIK. EZ A JELENLEGI HELYZET ÁLTALÁNOS AZ ŐSÍRÁSSAL KAPCSOLATBAN. A MAGYARSÁG MEGŐRIZTE UGYAN AZ ŐSI ÍRÁSBELISÉGET DE TÖBB MINT EZER ESZTENDŐN KERESZTÜL NEM HASZNÁLHATTA EZT AZ ŐSI TUDÁST. ENNEK EGYENES KÖVETKEZMÉNYE LETT HOGY EZER ÉVES KÍNSZENVEDÉSSÉ VÁLTOZOTT A MAGYAR NÉP LEGENDÁS SZABADSÁGA. KÜLDETÉSÜNK HOGY VISSZAADJUK A VILÁGNAK A VILÁGOSSÁGOT AMELY AZ ŐSNYELV ÉS ŐSÍRÁS MAGA. A FÉNY FORRÁSA NEM VÁRHATJA EL MÁSTÓL A VILÁGOSSÁGOT CSAK ÖNMAGÁTÓL. AZ ÖSSZEROVÁS ALKALMAZÁSA A LEGTISZTÁBB FÉNY. EZ NEM ELMÉLET MERT AZ ÖSSZEROVÁS TISZTÁN GYAKORLATBÓL ÁLL. A ROVÓNAK GYAKORLÁS KÖZBEN FEDI FEL SZÉPSÉGÉT ÉS MÉLYSÉGÉT. NEM FÜGG SEMMITŐL MERT EREDETE ISTENI. AKI ÖSSZEROVÁSSAL FOGLALKOZIK AZ IMÁDKOZIK ÉS RÉSZT VESZ A TEREMTÉSBEN. AZ IMÁDSÁG LÉNYEGE NEM A KÖNYÖRGÉS ÉS NYAVALYGÁS HANEM A TEREMTÉSBEN VALÓ TUDATOS KÖZREMŰKÖDÉSE AZ EMBERNEK. CSAK KI TÖKÉLETES ÖSSZHANGRA TÖREKSZIK A TERMÉSZETTEL KÉPES LEGYŐZNI A ÖNZÉSBŐL FAKADÓ ÉRTETLENSÉGET. A TERMÉSZETFÖLÖTTINEK HITT JELENSÉGEK IS A TERMÉSZETHEZ TARTOZNAK. DE NEM MINDENKI SZÁMÁRA FEDIK FEL MAGUKAT EGYENLŐ MÉRTÉKBEN. MÉG ISTEN SEM TERMÉSZETFELETTI MIVEL EGY A TERMÉSZETTEL MELY EGY ÖRÖKKÉ VALÓ TEREMTÉS. A ROVÁS A FORMÁT ÖLTÖTT TEREMTÉS ÍRÁSBAN.”